Afër
...
B800ORAB Mikser
79,99 €

Mikser B800ORAB

79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21 × 41,5 × 14 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23 × 36,9 × 19 cm

Pesha neto: 2,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,9 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 673816

Kodi EAN: 3838782129575

Shtesë

Produktet e ngjashme