Afër
...
B800HC Mikser
86,99 €

Mikser B800HC

86,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 16,7 × 40,6 × 16,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 38 × 21,5 × 31,2 cm

Pesha neto: 4,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,2 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 568392

Kodi EAN: 3838942162954

Shtesë

Produktet e ngjashme