Afër
...
B600WG Mikser
69,99 €

Mikser B600WG

69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,3 × 44 × 19,3 cm

Pesha neto: 3,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4 kg

Fuqia e instaluar: 500 w

Kodi i artikullit: 551913

Kodi EAN: 3838942113062

Shtesë

Produktet e ngjashme