Afër
...
B600W Mikser
47,99 €

Mikser B600W

47,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,3 × 44 × 19,3 cm

Pesha neto: 2,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,8 kg

Fuqia e instaluar: 500 w

Kodi i artikullit: 472414

Kodi EAN: 3838942006906

Shtesë

Produktet e ngjashme