Afër
...
B500LBW Mikser
59,99 €

Mikser B500LBW

59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,3 × 44 × 19,3 cm

Pesha neto: 2,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,6 kg

Fuqia e instaluar: 500 w

Kodi i artikullit: 731701

Kodi EAN: 3838942113086

Shtesë

Produktet e ngjashme