Afër
...
HTS03BG
32,99 €

HTS03BG

TRAVEL SET
32,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Niveli i zhurmshmërisë: 71,5 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 220...240 V

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13,5 × 23 × 7,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 9,5 × 25,6 × 16,2 cm

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Kodi i artikullit: 731957

Kodi EAN: 3838782154058

Shtesë