HSB01PR

HSB01PR

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 58 w

Fuqia e instaluar: 110-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 7 × 33 × 5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 5,5 × 35 × 10 cm

Kodi i artikullit: 731958

Kodi EAN: 3838782154065

Shtesë