Afër
...
HS90BG
26,99 €

HS90BG

IONIC CARE
26,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 43 w

Fuqia e instaluar: 220-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31 × 7,5 × 3,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,7 × 8 × 6 cm

Kodi i artikullit: 728101

Kodi EAN: 3838782026928

Shtesë

Produktet e ngjashme