HS110PR

HS110PR

IONIC POWER
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 55 w

Fuqia e instaluar: 110-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 35 × 9 × 6 cm

Kodi i artikullit: 728100

Kodi EAN: 3838782026911

Shtesë

Produktet e ngjashme