HD223PB

HD223PB

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Niveli i zhurmshmërisë: 73,2 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 220...240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 27 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 10 × 28 × 23,5 cm

Kodi i artikullit: 673854

Kodi EAN: 3838782154072

Shtesë

Produktet e ngjashme