Afër
...
HD213GG
17,99 €

HD213GG

17,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 2.100 w

Fuqia e instaluar: 220-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17,5 × 29 × 9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,5 × 29 × 9,5 cm

Kodi i artikullit: 683129

Kodi EAN: 3838782081750

Shtesë

Produktet e ngjashme