Afër
...
HD 203BG
24,99 €

HD 203BG

IONIC CARE
24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Niveli i zhurmshmërisë: 78 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 220-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 28,5 × 8,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,8 × 29,8 × 9,5 cm

Kodi i artikullit: 728096

Kodi EAN: 3838782026164

Shtesë

Produktet e ngjashme