Afër
...
HD 122P
14,99 €

HD 122P

TRAVEL EDITION
14,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 220-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17 × 23,5 × 7,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 12 × 19,5 × 8,5 cm

Kodi i artikullit: 728098

Kodi EAN: 3838782026171

Shtesë

Produktet e ngjashme