HD122B

HD122B

TRAVEL EDITION
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Lehtë për tu paluar

Lehtë për tu paluar

Ruaje hapsiren
Doreza plotësisht e palosshme ju lejon të ruani lehtësisht tharësit tuaj të flokëve në shtëpi ose kur udhëtoni.

Detajet teknike

Disenjua/ngjyra: E zezë

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Niveli i zhurmshmërisë: 79 dB(A)re1pW

Fuqia e instaluar: 220-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17 × 23,5 × 7,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 12 × 19,5 × 8,5 cm

Kodi i artikullit: 728099

Kodi EAN: 3838782026195

Shtesë

Produktet e ngjashme