Afër
...
HC19PR
26,99 €

HC19PR

26,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Fuqia e instaluar: 42 w

Fuqia e instaluar: 110-240 V

Gjatesia e kabllit: 1,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 32,5 × 7,5 × 5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,5 × 3,9 × 3,6 cm

Kodi i artikullit: 728103

Kodi EAN: 3838782026942

Shtesë

Produktet e ngjashme