Afër
...

Ndihme gjate blerjes

Blerja ne webfaqen e Gorenje eshte shume e lehte dhe e sigurt. Do te ju udhezojme neper te gjitha hapat e parapare te blerjes dhe ne secilen faze te ju ofrojme informata te mjaftueshme. Ne raste se hasni ne çfardo veshtiresi gjat blerjes, ju lutem kontaktoni numrin e tel. 049 77 77 47 apo dergoni email ne: info@gntc-ks.com.

Udhezim gjat blerjes

 1. Zgjidhni artikullin dhe shtoni ne shporte duke klikuar ne butonin: "Shto ne shportë"
 2. Ne shporte mund te rishikoni artikujt e zgjedhur, te ndryshoni sasine apo te hiqni artikull. Nese deshironi te shtoni artikuj tjere ne shporte vetëm beni zgjedhjen e produktit qe deshironi. Artikujt te cilet tashme i keni zgjedhur per t'i blere do te mbeten ashtu deri sa nuk perfundohet porosia respektivisht derisa nuk hiqni artikullin nga porosia. Ne çdo moment mund te ktheheni dhe te shtoni artikuj te ri, keshtu qe artikujt qe tashme i keni zgjedhur mbeten ne shporte gjersa nuk kryhet porosia.

 3. Rishikoni artikujt qe keni zgjedhur per blerje. Artikujt mund ti hiqni nga lista ose te ndryshoni sasine e tyre.

 4. Nese ne listen tuaj gjenden artikujt te cilet deshironi t'i porositni shtypni butonin Hapi tjeter. Pastaj duhet te lajmroheni, respektivisht te regjistroheni ne sistemin e Webshop-it gorenje. Ne rast se tashme keni blere ne gorenje Webshop dhe jeni regjistruar,tani lajmrohuni(kyquni) me emailin tuaj dhe fjalekalimin.Nese eshte hera e pare qe blini ne gorenje Webshop, regjistrimi do te kryhet automatikisht ne momentin e blerjes se pare. Te gjitha informatat per qasje ne webshop do te ju dergohen ne email adresen tuaj.
 5. Hapi tjeter eshte "futja e te dhenave" qe nenkupton regjistrimi dhe rishikimi i informatave rreth dergimit te porosise dhe menyres se pageses. Bleresit e regjistruar ne kete hap duhet te kontrollojne informatat kontaktuese, zgjedhin menyren e pageses, dhe te potencojne nese gjat blerjes eshte ndihmuar nga serviseri. Bleresit e rinje duhet te regjistrojne te gjitha informatat e nevojshme , gjithashtu te zgjedhin menyren e pageses dhe te potencojne nese gjat blerjes jane ndihmuar nga serviseri.
 6. Hapi tjeter eshte kontrollimi dhe konfirmimi i porosise. Ju lutem te kontrolloni porosine dhe informatat qe keni regjistruar. Nese te dhenat jane ne rregull, konfirmoni dhe dergoni porosine ne butonin "Konfirmo urdherin"
 7. Porosia juaj do te dergohet. Raporti per porosine e derguar me sukses do te ju vije ne email adresen tuaj. Hapat tjere nvaren nga menyra e zgjedhur e pageses.¸

  Pagesa pas dorezimit të dergesës: kur administratori konfirmon dhe perpunon porosine tuaj, artikujt do te ju dergohen ne adresen e shenuar per dergim te porosise. Para dergeses do te ju kontaktoj operatori yne, per te ju konfirmuar oren e dergeses se porosise. Pagesa do te behet ne vendin e pranimit te artikujve.

  Pagesa me Profaturë kur te konfirmoni porosine, ne email adresen tuaj de te ju dergojme profaturen. Pas pageses se profatures dhe konfirmimit te pageses, porosia do te ju dergohet. Para nisjes do te ju kontaktojme dhe do te ju informojme per kohen e dorezimit .

 8. Ne email adresen tuaj do te ju konfirmohet porosia.Per te gjitha hapat dhe statusin e porosise tuaj do te informoheni permes email adreses tuaj.Te gjitha informatat mund te i rishikoni dhe te i ndryshoni ne "Profili im".

Menyra e pageses

Pagesa pas dorezimit të dergesës (pagesa gjat dorezimit te porosise):

 • Pagesa Kesh
 • Me kartele bankare 
 • Transfer Bankar

Pagesa pas dorezimit te dergeses preferohet nese deshironi te paguani ne momentin e pranimit te porosise. Artikujt qe i porositni mund te i paguani kesh pa mar parashysh vleren, me kte qe gjat pranimit te artikujve duhet te jeni prezent personalisht. Artikujt mund t'i paguani me kartelat bankare gjat pranimit te tyre te gjitha kartelat bankare: Master, ...

Pagesa me Profaturë:

Nese keni vendosur te paguani me profature, ne email adresen tuaj do te ju dergojme profaturen me te gjitha te dhenat e nevojshme per kryerjen e pageses. Pas pranimit te mjeteve ne llogarine tone, artikujt do te dergohen ne adresen e dhene per dergese.

Our bank details

PCB:
Bank: Procredit bank
Account number: 1110-011122-0001-97
Sort code: PCB

NLB:
Bank: NLB bank
Account number: 1700-200100088831
Sort code: NLB

RBK:
Bank: Raiffeisen Bank
Account number: 1501-001000-8800-76
Sort code: RBK

TEB:
Bank: TEB bank
Account number: 2011-000000-1296-32
Sort code: TEB


Ankesat dhe kontestet

Shitesi e respekton ligjin per mbrojtjen e konsumatorit, ankesat dhe reklamacionet konsumatoret mund t'i dergojne ne adresen elektronike: info@gntc-ks.com ose me poste:

GNTC Niti Tiki Com sh.a.
Veternik pn
10000 Prishtine

Garancionin

Te gjitha artikujt e gorenjes kan garancion 1, 3 dhe 6 vite, per te gjith artikujt e gorenjes ofrojme pjese rezerve origjinale. Per informata te metejshme rreth garancionit ju lutem thirrni ne shitjen me pakice ne nr. tel: 049 77 77 51. Garancioni vlen vetem me fature origjinale (kuponin fiskal) dhe fletegarancionin.

Garancioni nuk vlene ne keto raste:

 • perdorimin e aparatit ne menyre jo te rregullt,
 • servisimet qe ka bere serviser i paautorizuar,
 • vendosja e pjeseve rezerve jo origjinale,
 • demtimet qe jane bere gjat perdorimit joadekuat,
 • montimi jo i rregullt i aparatit,
 • perdorimi i aparatit per nevoja industriale.

Per te gjitha artikujt e gorenjes qe i perkasin artikujt e medhenje (lavatricet, frigoriferet, makine thareset, frizat, enelareset, aparatet per zierje) vlene garancioni 6 vite (3+3, 3 vite garancion i plote ndersa 3 vite tjera pjesa paguhet, puna nuk paguhet). Ndersa per te gjitha aparatet tjera te vogla vlen garancioni 1 (nje) vit. Per Linjen Körting garancioni vlen 3 vite (1 vit i plot ndersa 2 vite pjesa paguhet puna nuk paguhet).

Afatet e dergeses

Gorenje webshop kryen dergesat ne tere teritorin e Kosoves gratis( vlen per blerjet mbi 19.99 euro) .Para nisjes do te kontaktoheni per caktimin e kohes me te pershtatshme per dergese.

 • Afatet per dergese fillojn prej dites se ardhshme te punes pas konfirmimit te porosise. Per te gjitha artikujt e blere nepermes internetit dergesa behet prej 24 - 48 ore.
 • Dergesat nuk kryhen te dielen.
 • Dergesat behen vetem brenda teritorit te Republikes se Kosoves.
 • Dergesat jasht teritorit te Repulikes se Kosoves nuk eshte e mundur.
 • Ne rastet kur nuk ka sasi te artikullit te blere, ekziston mundesia e shtyerjes se afatit per dergese por paraprakisht ne konsulltim me bleresin.

Siguria

Te dhenat personale te regjistruara nga ana juaj do te ruhen ne databazat dhe do te jene konfidenciale.Keshtu qe ju si bleres jeni pergjegjes per llogarine tuaj te hapur tek gorenje webshop dhe te gjitha informatat e regjistruara.