Afër
...

Pse te blini Gorenje?

Kur te blini cilën do pajisje të Gorenjes, ju keni blerë një produkt kualitativ, të besueshëm, ekologjikisht i pranueshëm, inovativ dhe produkt me stil nga një prej prodhuesëve lider në prodhimin e pajisjeve shtëpiake.

  • Ne ju ofrojm pjesë rezervë origjinale për të gjitha pajisjet e Gorenjes.
  • Te gjitha pajisjet janë te klasit të energjisë A++, A+ dhe A, 90 % e pjesëve të përdoruar për prodhimin e pajisjeve tona janë te reciklueshme.
  • Për klientet që pelqejn modën dhe e percjellin ate, ne po punojm me dizajner te njohur botëror, dhe jemi duke bere kolekcione unike si psh Ora-Ito, Karim Rashid, Simplicity dhe retro kolekcioni.

Pajisjet e prodhuara se fundmi për zierje të Gorenjes, sikurse qe ju kursen kohen ato ju kursejnë deri ne 25 % të kostos të energjisë më shumë se pajisjet e vjetra.

Lavatriçet dhe enëlarëset marrin pjesë me 18 % te konsumit të energjisë të konsumuar në një shtepi.

Modelet e reja të Gorenjes konsumojn gjysmën e energjisë elektrike dhe të ujit me pak kur te krahasohen me pajisjet qe janë prodhuar para 15 viteve.