Afër
...

Menyrat e pagese

1. Pagesa kesh pas marrjes se mallit

Pagesen kesh do ta kryeni në momentin e pranimit të porosisë nga derguesi.

2. Transfer Bankar

Pas vendosjes dhe konfirmimit të porosisë kur ju zgjidhni mënyrën e pagese transfer bankar, ju do të pranoni ne email profaturën me të cilën do të kryeni pagesën në të gjitha bankat në Kosove.

3. Te gjitha kartelat e bankave ne Kosove

Nese zgjidhni mënyrën e pagesës me Kartelë , atëherë gjat pranimit të porosisë do të keni mundësi të bëni pagesën nëpërmes Pos terminaleve me të gjitha kartelat e bankave.