Afër
...

Regjistroni pajisjen tuaj

Blerës i nderuar, garancioni prej 1 dhe 6 viteve vlenë për artikujt e blerë ne Gorenje, apo ne Webshop Gorenje. Nëse nuk jeni i sigurt cilës kategori të garancionit i takon pajisja juaj, ju lutem shikoni katalogjet dhe broshurat online, ose kontaktoni shitësin me pakicë ne Kosovë. Pasi të kryhet regjistrimi i pajisjes tuaj, ju do të pranoni konfirmimin në email adresën tuaj.

Ju faleminderit!

Me rëndësi: Ju lutem të keni parasysh fushat te shënuara me * të jen të plotësuara në mënyrë të rregullt, dhe sigurohuni qe email adresa të jet valide pasiqë në kte email adresë do të ju dërgohet fletëgarancioni.

Duke dhënë emrin, adresën, email adresën dhe numrin e telefonit, ju pranoni te kontaktoheni me keto metoda.