Afër
...

Garancioni I artikujve

Gorenje

Te gjitha pajisjet e gorenjes jane te mbuluara me garancion 1  , 3  dhe 6 vjeçar.      

  • Lavatrice , frigoriferet, mak.tharese, enelareset,shporet, friz dhe furra dhe pllakat montuese kan 6 vite garancion, 3 vite garancion te plote dhe 3 vite pjesa paguhet puna nuk paguhet.       
  • Bojleret kan garancion 6 vite te plota ne kazan ndersa 1 vit ne elektrike.       
  • Thitheset , aspiratoret , aparatetet e vogla te kuzhines kan 1 vit garancion.

Körting

Te gjitha pajisjet Körting kan 3 vite garancion- 1 vit garancion i plote 2 vite pjesa paguhet puna nuk paguhet.