Afër
...

Mbështetje

Para se të blini

Ne dëshirojmë të ju ofrojme sa me shume informata qe vendimi juaj te jet sa me i leht ne perzgjedhjen tuaj per Gorenje

Pas blerjes

Pasi të blini Gorenje, ne jemi për të ju ofruar të gjitha informatat e kërkuara nga ju.

Te gjitha informatat shtesë mund ti merrni në numrin e tel: 038 55 66 88
Për informata rreth servisit dhe pjesëve rezervë thirni ne numrin e tel: 049 77 88 99

Garancioni Gorenje

Te gjitha pajisjet e Gorenjes janë të mbuluara me garancion 1, 3  dhe 6 vjeçar.

  • Lavatriçet, frigoriferët, mak.tharëse, enëlareset, shporet, friz dhe pajisjet montuese kan 6 vite garancion, 3 vite garancion të plotë dhe 3 vite pjesa paguhet puna nuk paguhet.
  • Bojlerët kan garancion 6 vite të plota ne kazan ndërsa 1 vit në elektrikë.
  • Thithëset , aspiratorët , aparatet e vogla te kuzhinës kan 1 vit garancion.

Körting: Të gjitha pajisjet Körting kan 3 vite garancion - 1 vit garancion i plote 2 vite pjesa paguhet puna nuk paguhet.

Për të regjistruar pajisjen e Gorenjes klikoni ketu.