Arhiv novic

E Hënë, 20. Maj 2013, Velenje

Gorenjevi sesalniki za bolj čist in zdrav dom

Novo linijo Gorenje RoPower sestavljajo trije izjemno učinkoviti sesalniki, opremljeni z ekskluzivnimi specialnimi dodatki (VC2226 RPB, VC2027RPO in VC2223RPBK). Poleg sodobnega HEPA filtrirnega sistema in vrečke z mikrofiltrom jih odlikujejo posebni dodatki: UV krtača Bacteria Buster, ki odstrani kar do 99,9 % bakterij,  izjemno praktična raztegljiva roka za nedostopne predele, krtača za hišne ljubljenčke in posebna ZOFA turbo krtača za globinsko čiščenje.

Novi sesalniki iz linije RoPower uspešni tudi v boju z bakterijami

Rokometaši Gorenja Velenje so si že pred zadnjim krogom prvenstva zagotovili tretji naslov državnih prvakov. Na finalni tekmi pa so v prestižnem obračunu zanesljivo ponovno premagali drugo najboljšo domačo ekipo Celje Pivovarno Laško in jim prizadejali še četrti poraz na medsebojnih ligaških tekmah v tej sezoni. Finalna tekma se je tako zaključila ob stoječih ovacijah navijačev. Ob podelitvi pokala in medalj, pa je Rokometna zveza Slovenije skupaj s trenerji klubov tudi letos izbrala najboljšega igralca in najboljšega vratarja lige. Nagrado in čast za najboljšega sta prejela kapetan ekipe RK Gorenje Velenje Marko Bezjak in vratar Ivan Gajić.

Ker so novi sesalniki izjemno uspešni v boju s pršicami, bakterijami in mikrobi, so idealni za vzdrževanje čistoče prostorov, v katerih bivajo astmatiki in alergiki, predvsem pa so pisani na kožo vsem, ki preprosto želijo živeti v bolj zdravem in čistem okolju.

UV krtača - BACTERIA BUSTER opravi z bakterijami

Model VC2226 RPB

Z UV svetlobo, ki jo oddaja UV žarnica na dnu krtače, uničite in posesate vse škodljive organizme. Krtača oddaja posebne vibracije, ki povečajo učinkovitost, zato je odlična za čiščenje sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva, vzmetnic, vzglavnikov, plišastih igrač, preprog itd.

Podaljšana roka ALL REACH

Model VC2027RPO

Že samo ime ALL REACH pove, da nič ne bo več ostalo neposesano, ne glede na težavnost dosega. Raztegljiva roka, ki ji rečemo tudi žirafa,  služi kot dodatna roka pri čiščenju visokih in težje dosegljivih mest. Čiščenje visokih omar, radiatorjev, slik in stropov s pomočjo podaljšane roke ni več noben problem. Enostavno boste posesali tudi tipkovnico ali klaviature ter žaluzije.

Krtača za hišne ljubljenčke PET BRUSH in ZOFA TURBO krtača

Model VC2223RPBK

Posebej prilagojena krtača za hišne ljubljenčke zagotavlja uspešen boj z mačjo in pasjo dlako, z ZOFA TURBO krtačo in ostalimi nastavki pa boste dosegli, da bo vaš dom zopet globinsko očiščen ter brez alergenov.