Afër
...

D74SY2W

Makinë tharëse me kondensim
Makinë tharëse me kondensim D74SY2W
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Ngrohes elektrik Mbushja: Mbushja 1-7 kg Niveli i energjisë: B
407,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Operim pa zhurmë, sinjale akustike në ndihmë të përdoruesit
Përveç paraqitjes elegante, makinat larëse Gorenje lëshojnë tinguj të këndshëm. Spikerët me cilësi të lartë e bëjnë përdorimin e lavatriçes edhe më të këndshëm. Vëmendje e veçantë i është kushtuar programeve dhe butonave lëvizës të përzgjedhjes së funksioneve, shpërndarësit të ilaçit dhe derës.
E siguruar për fëmijët
Dera nuk mund të hapet gjatë ciklit të tharjes. Për siguri shtesë paneli i kontrollit mund të bllokohet vetëm duke shtypur një buton ose kombinim butonash.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Ngjyra: E bardhë

Mbushja: Mbushja 1-7 kg

Mbushja: Mbushja 1-7 kg

Ngrohes elektrik

Volumi i rrotorit: 117 l

Dera e madhe: 35 cm

Këndi i hapjes së derës: 180 °

Tamburi me lëvizje të rikthyeshme

Ekrani: Ekran LED

Paracaktimi i kohëzgjatjes së punës

Programet: Të pambuktat, Sintetiket, Delikate, Programi XL

Temperatura e ulët e tharjes

Sinjal zanor

Pastrim i thjeshtë i filtrit

Treguesi i fazave të larjes

Sinjali për "mbushjen plot të rezervuarit të ujit"

Tregim në ekranin LCD i kohës së mbetur të larjes

Pjesët për vakum

Mbyllja automatike kur dera është e hapur

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Tambur inoksi

Konsumi i energjisë kWh/vit: 504 kWh

Siguresë: 16 A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Pesha neto: 40 kg

Niveli i zhurmshmërisë: 65 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91,5 × 68,5 cm

Pesha neto: 40 kg

Pesha bruto e pajisjes: 42 kg

Fuqia e instaluar: 2.500 w

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 431122

Kodi EAN: 3838942939457

Karkasa

Related products
Related products