Afër
...

D622CM

Makinë tharëse me ventilim
Makinë tharëse me ventilim D622CM
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Ngrohes elektrik Mbushja: Mbushje 6 kg Niveli i energjisë: C
306,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Sensor IQ
Teknologjia me Sensor për një operim të sigurt
Teknologjia me sensor Smart kontrollon automatikisht proçesin e tharjes sipas programit të zgjedhur, llojit të rrobave dhe nivelit të dëshiruar të tharjes. Operimi efiçent i sensorit shmang gabime të mundshme dhe siguron mjedisin më të mire të mundshëm për të tharë rrobat. Sensorët kontrollojnë edhe të gjithë parametrat e tjerë për të reduktuar konsumin e energjisë.
FiltrimSupreme
Filtri më i madh dhe efiçent në treg
Gorenje ka sistemin më efiçent të filtrimit në botë, duke siguruar 40% filtrim më efiçent se sistemet tradicionale. Ajo përfshin një filtër special 3D të instaluar përpara njësisë së kondensimit, një filtër në derën e tharëses dhe një filtër në Kazan. Këto filtra kapin edhe grimcat më të vogla të pluhurit. Pas ciklit të tharjes, këto dy filtra fshihen lehtësisht.
Tharja e vëllimeve të vogla
Tharje efiçente e pak rrobave
Tharëset Gorenje tani lejojnë edhe tharjen një e nga një. Avantazhi i funksionit të vëllimit të vogël është tharja e menjëhershme e rrobave që ju duhen, pa pritur rrobat e tjera të thahen.
Kontroll i thjeshtë
Rezultatet e dëshiruara në vetëm tre hapa
GentleCare
Tharje e butë për pëlhurat delikate

Detajet teknike

Niveli i energjisë: C

Ngjyra: E bardhë

Mbushja: Mbushje 6 kg

Mbushja: Mbushje 6 kg

Ngrohes elektrik

Volumi i rrotorit: 117 l

Dera e madhe: 35 cm

Këndi i hapjes së derës: 180 °

Tamburi me lëvizje të rikthyeshme

15 programe

Programet: Të pambuktat, Sintetiket, Delikate, Programi XL

Kundra rrudhave

Tregues LED i fazave të tharjes

Sensori i lagështisë

Mbyllja automatike kur dera është e hapur

Tambur inoksi

Konsumi i energjisë kWh/vit: 433 kWh

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 91,5 × 68,5 cm

Pesha neto: 34 kg

Pesha bruto e pajisjes: 36 kg

Fuqia e instaluar: 2.500 w

Siguresë: 16 A

Kodi i artikullit: 345983

Kodi EAN: 3838942748820

Karkasa