Afër
...

WD94141

Makinë larëse dhe tharëse robash
Makinë larëse dhe tharëse robash WD94141
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm Niveli i energjisë: A Konsumi i energjisë kWh/për cikël: 0,9 kWh
Kontroll i plotë i peshës
Rezultate superiore në larje pavarësisht ngarkesës së rrobave.
Sensorët rregullojnë të gjitha parametrat larës për sasinë e rrobave në tamburin e lavatriçes. Kjo çon në përdorimin optimal të ujit dhe fuqisë, larja është më e shkurtër dhe punimi është në mënyrë të konsiderueshme më i qetë. Një shportë plot me rroba, pa marrë parasysh sa e madhe, do të jetë e pastër dhe e këndshme në nuhatje.
QuickWet: sistemi i njomjes intensive
Njomje tepër e shpejtë dhe kohëzgjatje më e shkurtër e programit
Njomje tepër e shpejtë dhe kohëzgjatje më e shkurtër e programit. Sistemi i njomjes intensive QuickWet lejon futjen e ujit duke e kombinuar me detergjentin. Kështu, rrobat lagen më shpejt dhe programi i larjes është më i shkurtër, gjë që kursen energji.
fiber
Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Mbushja: Mbushje 6 kg

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm

Mbushja: Mbushje 6 kg

Volumi i rrotorit: 60 l

Këndi i hapjes së derës: 135 °

Ekrani: Njësi kontrolli me ekran LCD

Sinjal zanor

Sensor për nivelin e ujit

15 programe

Larje intensive

Pompa STOP

Sinjal zanor

Ngrohes elektrik

Njomja 4-D

Sistemi i sprucimit +JET

Siguri e mbrojtjes nga vërshimi i pakontrolluar i ujit

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.600 L

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 84,5 × 58,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64,1 × 88,1 × 66 cm

Pesha neto: 80,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 83 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 477308

Kodi EAN: 3838942017636

Karkasa

Related products
Related products