Afër
...
WD63110 Makinë larëse dhe tharëse robash
612,99 €

WD63110

Makinë larëse dhe tharëse robash
Kapaciteti: Mbushja 1-6 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.100 rpm Niveli i energjisë: B Konsumi i energjisë kWh/për cikël: 1,14 kWh
612,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

fiber

Stabiliteti i lavatriçes gjatë operimit. Sistemi i kontrollit të stabilitetit do të sigurojë se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në kazan. Nëse sensori i kontrollit të stabilitetit percepton ndonjë mosbalancim, rrotullimi i kazanit ndalon për të lejuar një shpërndarje më uniforme të lavanderisë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Kapaciteti: Mbushja 1-6 kg

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.100 rpm

Kapaciteti: Mbushja 1-6 kg

Volumi i rrotorit: 48 l

Këndi i hapjes së derës: 160 °

Ekrani: Ekran LED

Rregullim i temperaturës

15 programe

Programet e veçanta: Hekurosje e lehtë (rrudhosje e pakët)

Paralarja

Rregullim i temperaturës

Programi i shpejtë

Ekstra shpëlarje

Pompa STOP

Ngrohes elektrik

Sistemi i sprucimit

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.800 L

Niveli i zhurmave: 57 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59 × 85 × 55 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 88 × 59,5 cm

Pesha neto: 75 kg

Pesha bruto e pajisjes: 78 kg

Fuqia e instaluar: 2.300 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 182985

Kodi EAN: 3838942401268

Karkasa

Produktet e ngjashme