Afër
...

W7543LR

Lavatriçe e veçuar
Lavatriçe e veçuar W7543LR
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Kapaciteti: 7 kg Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm Niveli i energjisë: A -30 %
459,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Teknologjia SensoCare
Perfeksion në larjen e rrobave
Teknologjia SensoCare bën të sigurt që çdo lloj pëlhure të lahet në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo është gjithmonë kombinim optimal i temperaturës, sasisë së ujit, kohës dhe shpejtësisë së shtrydhjes. Nëse rrobat tuaja kanë nevojë për një përkujdesje më të veçantë, larja e të pambuktave dhe rrobave me fibra sintetike mund të optimohet me mënyra dhe funksione shtesë. NormalCare bën kombinimin optimal të katër parametrave për çdo ngarkesë rrobash; TimeCare redukton kohën larjes; AllergyCare përdor më shumë ujë dhe shtrydhje shtesë; dhe EcoCare shfrytëzon energjinë me më shumë efektivitet.
Kontroll i plotë i peshës
Rezultate superiore në larje pavarësisht ngarkesës së rrobave.
Sensorët rregullojnë të gjitha parametrat larës për sasinë e rrobave në tamburin e lavatriçes. Kjo çon në përdorimin optimal të ujit dhe fuqisë, larja është më e shkurtër dhe punimi është në mënyrë të konsiderueshme më i qetë. Një shportë plot me rroba, pa marrë parasysh sa e madhe, do të jetë e pastër dhe e këndshme në nuhatje.
Rezistencë ndaj nxehtësisë
Ngrohës (rezistencë) e sigurtë dhe me përdorim afatgjatë
Ngrohësi i rimodeluar dhe përmirësuar ka një sistem mbrojtës ndaj mbinxehjes. Kjo zgjat jetëngjatësinë e tij dhe e bën punën e lavatriçes më të sigurt.
Kazan si një SPA e vërtetë - Ambjent përkujdesës për rrobat tuaja
Përkujdesje totale ndaj rrobave tuaja
Tamburi i brendshëm i lavatriçeve SensoCare është bërë nga inoks i cilësisë më të mirë dhe ka sipërfaqe jashtëzakonisht të butë. Prandaj, lavatriçja lan plotësisht, bën shpëlarje dhe shtrydhje të mirë, dhe pa ndonjë dëmtim.
Operim pa zhurmë, sinjale akustike në ndihmë të përdoruesit
Kazan sterilizues
Zgjidhja për rroba me aromë të këndshme
AquaStop
Asnjë rrezik nga vërshimi i ujit
Kursim i detergjentit
fiber
Siguri ndaj fëmijëve

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A -30 %

Kapaciteti: 7 kg

Motor standard

Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm

Kapaciteti: 7 kg

Volumi i rrotorit: 54 l

Ekrani: Ekran LED

Paracaktimi i kohëzgjatjes së punës

Rregullimi i shpejtësisë së centrifugës

Sinjal zanor

Pompa STOP

Eko sistem

Ndalimi i pjesëshëm i ujit (Partial AquaSTOP)

Siguri e mbrojtjes nga vërshimi i pakontrolluar i ujit

Mbrojtje nga fëmijët (CDP)

Aliazh karboni

SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 9.586 L

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 85 × 60 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 92 × 68,5 cm

Pesha neto: 75 kg

Pesha bruto e pajisjes: 77 kg

Fuqia e instaluar: 2.300 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 412631

Kodi EAN: 3838942911705

Karkasa

Related products
Related products