Afër
...
ECS780USC Pianurë xhamqeramikë
409,99 €

ECS780USC

Pianurë xhamqeramikë
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 75 × 4,7 × 51 cm Mbyllje sigurimi
409,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.

Kontroll i zierjes

Mbi zierja si një problem i harruar
Automatikisht rregullon fuqinë e gatimit. Pasi fillimisht vepron me fuqi maksimale, zona gatimit mban temperaturën e dëshiruar për të parandaluar mbivlimin ose mbizierjen.

Kohëmatës

Dikush gjithmonë në orë
Kohëmatësi mund të vendosen deri për 99 minuta. Në qoftë se koha optimale e gatimit për një gatim të veçantë është e njohur nga përvoja, kohëmatësi (Timer) mund të aktivizohet dhe pianura do të fiket automatikisht kur të përfundojë koha e paravendosur. Një sinjal zanor do të njoftojë se ushqimi është gati.
më shumë info
më pak info

E siguruar për fëmijët

Kuzhina mbetet kurdoherë si një ambient i sigurt
Opsioni ChildLock është i shkëlqyer për ata që kanë fëmijë në shtëpi. Duke i lënë ata në një kuzhinë vetëm, nuk kanë qenë kurrë më të sigurt, pasi ky opsion nuk i lejon ata të aktivizojnë ndonjë parametër.

Ruajtje e ngrohtësisë

E përkryer për ata që kthehen vonë
Funksioni StayWarm mban ushqimin në një temperaturë konstante prej 70° C deri sa të shërbehet. Ushqimi ruan aromën e tij fillestare dhe temperaturën deri sa të serviret.

Sigurimi i sigurisë edhe më të madhe, treguesit e energjisë të mbetur ndriçojnë për të zbuluar se cilat zona të pllakës janë ende duke nxitur ngrohjen. Për sa kohë që një tregues ndizet, zona përkatëse e ngrohjes nuk duhet të preket. Megjithatë, mund të përdoret për shkrirjen ose mbajtjen e një pjate të ngrohtë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Funksioni i kontrollit të kohës (Timer)

Ulje automatike e temperaturës mbas mbërritjes së pikës së vlimit

StayWarm mbajtje e temperatures

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Mbyllje sigurimi

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 75 × 4,7 × 51 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 86,5 × 14,5 × 63,4 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 70-71 × 6,3 × 49 cm

Pesha neto: 10 kg

Pesha bruto e pajisjes: 10,7 kg

Fuqia e instaluar: 7.100 w

Kodi i artikullit: 464635

Kodi EAN: 3838942654459

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme