Afër
...
EC620E Pianurë xhamqeramikë
222,00 €

EC620E

Pianurë xhamqeramikë
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 58 × 4,5 × 51 cm
222,00 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Zona ovale

Një zonë ovale gatimi, e përsosur për enë të gjera
Pianurat e Induksionit dhe pianurat HiLight kanë nga një zonë të zgjeruar ovale që quhet FishZone. Kur kjo ndizet, zona tradicionale e gatim e rrumbullakët kthehet në një sipërfaqe të madhe e ovale që është veçanërisht e përshtatshme për enë më të gjera.

Detajet teknike

Inox / Inox

Kornizë inoksi

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 58 × 4,5 × 51 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63 × 11,5 × 56 cm

Përmasat e montimit: 56 × 4,5 × 49 cm

Pesha neto: 8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,5 kg

Fuqia e instaluar: 7.000 w

Kodi i artikullit: 665851

Kodi EAN: 3838942193187

Karkasa

Accessories

Produktet e ngjashme