Afër
...
MO200MS Furrë me mikrovalë e veçuar
79,99 €

MO200MS

Furrë me mikrovalë e veçuar
Komandim me dorë Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,5 × 26 × 33 cm
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Derë e lëmuar

Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.

Vendosje manuale e fuqisë

Pesë nivelet e ndryshme të fuqisë lejojë që të rregullojmë caktimin e energjisë së mikrovalës që i përshtatet më mirë ushqimit që ne dëshirojmë të përgatisim. Ju mund të vendosni nivelin e energjisë 100%, 70%, 50%, 30% ose 10%, sipas llojit të ushqimit të dëshiruar të gatimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të rregulloni nivelin e duhur të energjisë për grillë, para-nxehje të furrës dhe gatimit me ngrohje.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

E lyer nga brenda

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: I lyer

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 20 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 5

Fuqia e mikrovalëve: 700 W

Komandim me dorë

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,5 × 26 × 33 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,6 × 29,5 × 35,4 cm

Pesha neto: 11 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,1 kg

Fuqia e instaluar: 1.080 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 366092

Kodi EAN: 3838942768842

Karkasa

Produktet e ngjashme