Afër
...

MO17DE

Furrë me mikrovalë e veçuar
Furrë me mikrovalë e veçuar MO17DE
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Komanda elektronike Ngjyra: Inox Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,2 × 26,2 × 35,8 cm
101,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Derë e lëmuar
Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.
AUTO MENU / Program i paracaktuar dhe program i memorizuar për përdoruesin për përzgjedhje më të lehtë.
Shumë modele kanë menu (automatike), pra një numër paraprak programesh për përgatitjen akoma më të thjeshtë të disa ushqimeve. Ju zgjidhni llojin e ushqimit dhe vendosni peshën e tij dhe furra automatikisht do të rregullojë fuqinë dhe kohë e gatimit përkatës. Për të gjithë ata që përdorin një procedurë të veçantë gatimi për të përgatitur një pjatë të preferuar, funksioni i memorizimit të programit, do të jetë veçanërisht i dobishëm. Kjo mundëson memorizimin e procesit të përgatitjes së një pjatë dhe më pas mund të aktivizohet duke shtypur një buton të vetëm.
Programe të paracaktuara dhe funksioni i memorizimit
Disa modele vijnë me (auto) menu me receta paraprake për të përgatitur gatime të caktuara edhe më lehtë. Ju zgjidhni në furrë llojin e ushqimit që ju doni të përgatitni dhe jepni peshën e tij dhe furra automatikisht do të zgjedhi programin ideal dhe kohëzgjatjen për rezultatin optimal. Funksioni i memories është veçanërisht i dobishëm për përgatitjen e gatimeve tuaja të preferuara: duke shtypur një buton të vetëm, furra do të japë rezultat të përsosur, në çdo kohë.

Detajet teknike

Ngjyra: Inox

E lyer nga brenda

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: Inox

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 17 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 5

Fuqia e mikrovalëve: 700 W

Komanda elektronike

Funksionin e shkrirjes

AUTO menu

Numri i programeve të paracaktuar: 8

Mbrojtje nga fëmijët

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45,2 × 26,2 × 35,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,6 × 29,2 × 38 cm

Pesha neto: 11 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12 kg

Fuqia e instaluar: 1.200 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 250720

Kodi EAN: 3838942535895

Karkasa