Afër
...
GMO20DW Furrë me mikrovalë e veçuar
112,99 €

GMO20DW

Furrë me mikrovalë e veçuar
Komanda elektronike Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 47 × 28,2 × 38,7 cm
112,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Derë e lëmuar

Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.

Vendosje manuale e fuqisë

Pesë nivelet e ndryshme të fuqisë lejojë që të rregullojmë caktimin e energjisë së mikrovalës që i përshtatet më mirë ushqimit që ne dëshirojmë të përgatisim. Ju mund të vendosni nivelin e energjisë 100%, 70%, 50%, 30% ose 10%, sipas llojit të ushqimit të dëshiruar të gatimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të rregulloni nivelin e duhur të energjisë për grillë, para-nxehje të furrës dhe gatimit me ngrohje.
më shumë info
më pak info

Ekran Smart

Një ekran që zgjatet në të gjithë lartësinë e furrës-mikrovalë më shumë se pamje elegante ofron qartësi; ky është gjithashtu shumë efikase në monitorimin e progresit gatim në furrë sipas funksionit të zgjedhur. Për më tepër, një kohëmatës do t'ju informojë në çdo kohë se sa minuta procedura e zgjedhur do të marrë.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Ngjyra: E bardhe

E lyer nga brenda

Dera: Derë plastike

Materiali i panelit ballor: I lyer

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 20 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 5

Fuqia e mikrovalëve: 800 W

Komanda elektronike

Funksionin e shkrirjes

Mbrojtje nga fëmijët

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 47 × 28,2 × 38,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 52 × 32,8 × 41,4 cm

Pesha neto: 11,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,7 kg

Fuqia e instaluar: 1.280 w

Kodi i artikullit: 174882

Kodi EAN: 3838942378072

Karkasa

Produktet e ngjashme