Afër
...

BM6250ORAX

Furrë mikrovalë inkaso me zgarrë
Furrë mikrovalë inkaso me zgarrë BM6250ORAX
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Gorenje Ora-Ïto Komanda elektronike Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,2 × 39 × 36,8 cm
BM6250ORAX
_product/variations/distinction/colour-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
289,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Derë e lëmuar
Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.
AUTO MENU / Program i paracaktuar dhe program i memorizuar për përdoruesin për përzgjedhje më të lehtë.
Shumë modele kanë menu (automatike), pra një numër paraprak programesh për përgatitjen akoma më të thjeshtë të disa ushqimeve. Ju zgjidhni llojin e ushqimit dhe vendosni peshën e tij dhe furra automatikisht do të rregullojë fuqinë dhe kohë e gatimit përkatës. Për të gjithë ata që përdorin një procedurë të veçantë gatimi për të përgatitur një pjatë të preferuar, funksioni i memorizimit të programit, do të jetë veçanërisht i dobishëm. Kjo mundëson memorizimin e procesit të përgatitjes së një pjatë dhe më pas mund të aktivizohet duke shtypur një buton të vetëm.
Brendësi inoksi
Pjesa e brendshme e disa prej furrat tona me mikrovalë është bërë prej çeliku inox, gjë që jep rezultate të shkëlqyera gatimi. Çeliku inox në brendësi përmirëson qarkullimin e valëve mikro në furrë në krahasim me furrat e tjera.
Programe të paracaktuara dhe funksioni i memorizimit
Disa modele vijnë me (auto) menu me receta paraprake për të përgatitur gatime të caktuara edhe më lehtë. Ju zgjidhni në furrë llojin e ushqimit që ju doni të përgatitni dhe jepni peshën e tij dhe furra automatikisht do të zgjedhi programin ideal dhe kohëzgjatjen për rezultatin optimal. Funksioni i memories është veçanërisht i dobishëm për përgatitjen e gatimeve tuaja të preferuara: duke shtypur një buton të vetëm, furra do të japë rezultat të përsosur, në çdo kohë.

Detajet teknike

Ana e brendëshme me çelik inox

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: Panel ballor xhami

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 23 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 5

Fuqia e mikrovalëve: 900 W

Fuqia e zgarrës: 1.200 W

Komanda elektronike

Metodat e nxehjes:
info

Zgarrë me reze infra të kuqe

Nxehje e kombinuar: Mikrovalë + zgarrë

Funksionin e shkrirjes

AUTO menu

Numri i programeve të paracaktuar: 6

Mbrojtje nga fëmijët

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 27 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,2 × 39 × 36,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm

Përmasat e montimit: 56,6 × 36,5 × 55 cm

Pesha neto: 18 kg

Pesha bruto e pajisjes: 19,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.400 w

Kodi i artikullit: 336876

Kodi EAN: 3838942720406

Karkasa