Afër
...

BM300X

Furrë me mikrovalë inkaso
Furrë me mikrovalë inkaso BM300X
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Komanda elektronike Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 38,8 × 34,5 cm
159,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Derë e lëmuar
Dera e furrës me mikrovalë nuk ka nyje osë skaje që mund të grumbullojnë papastërti. Brendësia e qelqtë është e lëvizshme. Kjo paraqitje bën të mundur mbajtjen e derës së pastër edhe me një të fshirë.
AUTO MENU / Program i paracaktuar dhe program i memorizuar për përdoruesin për përzgjedhje më të lehtë.
Shumë modele kanë menu (automatike), pra një numër paraprak programesh për përgatitjen akoma më të thjeshtë të disa ushqimeve. Ju zgjidhni llojin e ushqimit dhe vendosni peshën e tij dhe furra automatikisht do të rregullojë fuqinë dhe kohë e gatimit përkatës. Për të gjithë ata që përdorin një procedurë të veçantë gatimi për të përgatitur një pjatë të preferuar, funksioni i memorizimit të programit, do të jetë veçanërisht i dobishëm. Kjo mundëson memorizimin e procesit të përgatitjes së një pjatë dhe më pas mund të aktivizohet duke shtypur një buton të vetëm.
Brendësi inoksi
Pjesa e brendshme e disa prej furrat tona me mikrovalë është bërë prej çeliku inox, gjë që jep rezultate të shkëlqyera gatimi. Çeliku inox në brendësi përmirëson qarkullimin e valëve mikro në furrë në krahasim me furrat e tjera.

Detajet teknike

Ana e brendëshme me çelik inox

Dera: Derë xhami

Materiali i panelit ballor: Inox

Hapja e derës: E majtë

Volumi i furrës: 20 L

Numri i niveleve të fuqisë së mikrovalëve: 6

Fuqia e mikrovalëve: 800 W

Fuqia e zgarrës: 1.000 W

Komanda elektronike

Funksionin e shkrirjes

AUTO menu

Mbrojtje nga fëmijët

Dimensionet e pjatës rrotulluese: 24,5 cm

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 38,8 × 34,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 65 × 44,5 × 40,4 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56,8-56,8 × 38-38 × 38 cm

Pesha neto: 15 kg

Pesha bruto e pajisjes: 17,9 kg

Fuqia e instaluar: 1.250 w

Kodi i artikullit: 468885

Kodi EAN: 3838942833939

Karkasa