Afër
...

FN6180CX-L

Ngrirës vertikal
Volumi neto l: 231 L Lloji i pajisjes: E veçuar NoFrost Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm
599,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dy anët

Dera: Llamarinë e emaluar

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 231 / 217 l

Kapacititeti i ngrirjes: 8 kg

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 9 h

Kontroll elektronik në derë

Shkrirje automatike

NoFrost

Ngrirje e shpejtë

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 187 × 73 cm

Pesha neto: 77 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Siguresë: 13 A

Kodi i artikullit: 387887

Kodi EAN: 3838942815782

Karkasa

Produktet e ngjashme