Afër
...

RKI4235W

Frigorifer i kombinuar - inkaso
Frigorifer i kombinuar - inkaso RKI4235W
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Volumi neto l: 224 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 144,5 × 54,5 cm
256,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 144,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 224 / 214 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 165 / 164 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 59 / 50 L

Kapacititeti i ngrirjes: 9 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 14 h

Ngrirje e shpejtë

Pa pllakë dekorative

Drita e brendëshme anësore

4 rafte xhami

1 rafti për gjalpë dhe djathë

2 mbajtëse vezësh (6×)

2 sirtare për perime

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,84 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 39 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 144,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 151 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 144,5-145 × 55 cm

Pesha neto: 54 kg

Pesha bruto e pajisjes: 56 kg

Fuqia e instaluar: 90 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 223088

Kodi EAN: 3838942453304

Karkasa