Afër
...
RFI4275W Frigorifer i kombinuar - inkaso
305,99 €

RFI4275W

Frigorifer i kombinuar - inkaso
Volumi neto l: 264 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm
305,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 264 / 262 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 216 / 214 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 48 / 48 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ngrirje e shpejtë

Drita e brendëshme anësore

5 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

2 mbajtëse vezësh (6×)

1 raft në formë zgarre

2 sirtare akulli

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,82 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

Lloji i aparatit: Frigorifer i kombinuar

RFI4275W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 163,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 157,5-158 × 55 cm

Pesha neto: 52 kg

Pesha bruto e pajisjes: 54 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 152675

Kodi EAN: 3838942320620

Karkasa

Produktet e ngjashme