Afër
...
RFI4274W Frigorifer i kombinuar inkaso
451,99 €

RFI4274W

Frigorifer i kombinuar inkaso
Volumi neto l: 264 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: B Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm
451,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: B

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 264 / 262 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 216 / 214 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 48 / 48 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Komandim mekanik

Ngrirje e shpejtë

Drita e brendëshme anësore

5 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

2 mbajtëse vezësh (6×)

1 raft në formë zgarre

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,12 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 42 dB

RFI4274W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 157,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 163,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 157,5-158 × 55 cm

Pesha neto: 52 kg

Pesha bruto e pajisjes: 54 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 101965

Kodi EAN: 3838942211911

Karkasa

Produktet e ngjashme