Afër
...

RCI4180AW

Frigorifer i kombinuar - inkaso
Frigorifer i kombinuar - inkaso RCI4180AW
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Volumi neto l: 285 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
374,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Ndarje të lëvizshme
Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 285 / 274 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 205 / 204 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 80 / 70 L

Kapacititeti i ngrirjes: 5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 15 h

Drita e brendëshme anësore

1 raft xhami

2 rafte xhami me tërheqje

1 raft xhami me tërheqje që ndahet në pjesë

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

1 rafti për gjalpë dhe djathë

2 sirtare për perime

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,05 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 60,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 63 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Siguresë: 13 A

Kodi i artikullit: 373889

Kodi EAN: 3838942783616

Karkasa