Afër
...

RBI5121CW

Frigorifer inkaso
Frigorifer inkaso RBI5121CW
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Volumi neto l: 203 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm
285,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Derë e thellë për shishe
Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.
Super e ftohtë
Ftohje e shpejtë pas pazareve të gjata.
Funksioni i ftohjes intensive ul temperaturën në frigorifer në 3 °C, e cila është më e ulët se zakonisht me gati gjysmën. Kombinuar me vëllimin e madh në ndarjen frigoriferike të frigoriferit, kjo temperaturë është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve, pas një udhëtimi (pazari) të gjatë. Pas gjashtë orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura aty kthehet në gjendjen fillestare.
Ndarje të lëvizshme
Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.
Menteshë e sheshtë
Mbyllje dhe hapje e lehtë e derës
Mentesha rezistente e derës lejon magazinimin e sendeve të rënda në ndarjet e derës, si dhe hapjen e derës me një kënd prej 115 °. Kjo lejon një vështrim më të qartë në brendësi dhe e bën vendosjen e nxjerrjen e ushqimeve në frigorifer më të përshtatshme se sa dyert e mëparshme. Nëse dera është lënë pak sa hapur, mentesha do ta mbyllë atë plotësisht për të ruajtur energjinë.
Konfigurimi i kursimit
Kursimi i energjisë

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Menteshat e derës: Door to door

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 203 / 200 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 186 / 183 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 17 / 17 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 12 h

Ekrani: Ekran LED

Alarm akustik për derë të hapur

Çelsi për ftohje intensive

Programi i kursimit ECO

Pa pllakë dekorative

Drita e brendëshme anësore

1 raft xhami

2 rafte xhami me tërheqje

1 raft xhami me tërheqje që ndahet në pjesë

1 mbajtëse vezësh (12×)

1 kosh i madh për perime

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,61 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 128,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

Pesha neto: 47 kg

Pesha bruto e pajisjes: 49 kg

Fuqia e instaluar: 90 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 325583

Kodi EAN: 3838942713705

Karkasa