Afër
...
RBI4182BW Frigorifer inkaso
408,99 €

RBI4182BW

Frigorifer inkaso
Volumi neto l: 301 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A++ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
408,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Sirtar me kontroll lagështie

Të freskëta si direkt nga kopshti
CrispZone është një nga koshat nga më të mëdhenj në treg për fruta dhe perime. Temperaturat e ulëta dhe mundësia për të rregulluar lagështinë, zgjat freskinë e ushqimeve tuaja.

Super e ftohtë

Ftohje e shpejtë pas pazareve të gjata.
Funksioni i ftohjes intensive ul temperaturën në frigorifer në 3 °C, e cila është më e ulët se zakonisht me gati gjysmën. Kombinuar me vëllimin e madh në ndarjen frigoriferike të frigoriferit, kjo temperaturë është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve, pas një udhëtimi (pazari) të gjatë. Pas gjashtë orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura aty kthehet në gjendjen fillestare.
më shumë info
më pak info

Ndarje të lëvizshme

Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 301 / 292 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 262 / 253 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 39 / 39 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 16 h

Komandim mekanik

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Çelsi për ftohje intensive

Drita e brendëshme anësore

1 raft xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 raft në formë zgarre

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,61 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 60,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 63 kg

Fuqia e instaluar: 90 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 352838

Kodi EAN: 3838942751806

Karkasa

Produktet e ngjashme