Afër
...
RBI4181AW Frigorifer inkaso
449,99 €

RBI4181AW

Frigorifer inkaso
Volumi neto l: 301 L Lloji i pajisjes: inkaso e integruar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm
449,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Derë e thellë për shishe

Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Sirtar me kontroll lagështie

Të freskëta si direkt nga kopshti
CrispZone është një nga koshat nga më të mëdhenj në treg për fruta dhe perime. Temperaturat e ulëta dhe mundësia për të rregulluar lagështinë, zgjat freskinë e ushqimeve tuaja.

Ndarje të lëvizshme

Tërhiqen dhe dalin jashtë lehtësisht
Ndarje me udhëzues që dalin me tërheqje shpejt dhe lehtë për të arritur ushqimet në pjesën e pasme të frigoriferit. Ndarjet e xhamit të temperuar janë shumë të qëndrueshme dhe mund të mbajnë deri në 22 kg ushqim.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 301 / 294 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 262 / 255 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 39 / 39 L

Kapacititeti i ngrirjes: 2 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 14 h

Komandim mekanik

Drita e brendëshme anësore

1 raft xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 raft në formë zgarre

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,75 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Pesha neto: 56 kg

Pesha bruto e pajisjes: 58,5 kg

Fuqia e instaluar: 90 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 325564

Kodi EAN: 3838942713446

Karkasa

Produktet e ngjashme