Afër
...

RK67365SB2

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Frigorifer i kombinuar i veçuar RK67365SB2
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Gorenje Made with Crystallized™ – [i]Swarovski Elements[/i] Volumi neto l: 366 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm
1.999,99 €
907,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Sistem ventilimi
Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.
Derë e thellë për shishe
Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.
Konfigurimi i kursimit
Kursimi i energjisë
Në rast të një mos përdorimi të zgjatur, frigorifer mund të vendosen për të vepruar në regjimin e kursimit sikurse dhe dera është e mbyllur gjatë gjithë kohës.
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Menteshat e derës: Mentesha për mbyllje automatike të derës

Dera: Derë metalike

2 kompresorë

Volumi gjithsej bruto/neto: 366 / 331 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 255 / 245 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 86 L

Kapacititeti i ngrirjes: 10 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Ekrani: Komandim me ekran me prekje - Touch Screen

Sinjale zanore në rast problemesh

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ftohje e gjithanëshme (Multiflow) në ftohës

Ftohje e shpejtë e shisheve

Programi i kursimit ECO

Ndriçim halogjen i ambientit të brendëshëm

3 rafte xhami

1 raft me tërheqje me udhëzues teleskopikë (In'n'Out)

3 enë me shumë destinacione Ready'n'Serve

Mbajtëse tubetash

1 mbajtëse vezësh (12×)

Derë e trashë me rafte shishesh me dy të ndara

2 sirtare për perime

Sirtari me enët e lëvizëshme në 0°C (Zero'n'Fresh) (33 l)

Sirtari i madh për ngrirje Big'n'Freeze

2 sirtare akulli

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,91 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 200 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 208 × 72 cm

Pesha neto: 108 kg

Pesha bruto e pajisjes: 116 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 159809

Kodi EAN: 3838942336324

Karkasa