Afër
...
RK67325E Frigorifer i kombinuar i veçuar
480,99 €

RK67325E

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 321 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm
612,99 €
480,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë
Ky funksion e ngrin ushqimin deri në -24 °C për të ruajtur shumicën e vlerave minerale të ushqimit. Pas rreth 2 ditësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura në pjesën e ngrirjes i rikthehet vlerave fillestare.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Menteshat e derës: Mentesha për mbyllje automatike të derës

Dera: Xham dhe inox

Ngjyra: Inox

2 kompresorë

Volumi gjithsej bruto/neto: 321 / 285 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 210 / 199 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 86 L

Kapacititeti i ngrirjes: 10 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Kontroll elektronik në derë

Ekrani: Komandim me ekran me prekje - Touch Screen

Sinjale zanore në rast problemesh

Ngrirja e shpejtë me vetëstakim

Ftohje e shpejtë e shisheve

Ndriçim halogjen i ambientit të brendëshëm

2 rafte xhami

2 enë me shumë destinacione Ready'n'Serve

Mbajtëse tubetash

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 mbajtëse vezësh (12×)

Sirtari me enët e lëvizëshme në 0°C (Zero'n'Fresh) (33 l)

Sirtari i madh për ngrirje Big'n'Freeze

3 enë në derën e ngrirësit

2 sirtare akulli

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,86 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Lloji i aparatit: Frigorifer i kombinuar

RK67325E

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 188 × 72 cm

Pesha neto: 92 kg

Pesha bruto e pajisjes: 99,5 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 173424

Kodi EAN: 3838942376337

Karkasa

Produktet e ngjashme