Afër
...
RK62358OR Frigorifer i kombinuar i veçuar
593,99 €

RK62358OR

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 342 L Lloji i pajisjes: E veçuar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm
593,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Detajet teknike

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Menteshat e derës: Mentesha për mbyllje automatike të derës

Dera: Derë plastike

Volumi gjithsej bruto/neto: 342 / 315 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 229 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 86 L

Kapacititeti i ngrirjes: 10 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 18 h

Kontroll elektronik në derë

Ekrani: Ekran LED

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Ngrirje e shpejtë

Çelsi për ftohje intensive

Drita e brendëshme

4 rafte xhami

1 mbajtëse vezësh (12×)

2 enë në derën e ngrirësit

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,78 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 66 × 197 × 74 cm

Pesha neto: 77 kg

Pesha bruto e pajisjes: 85 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 181057

Kodi EAN: 3838942399039

Karkasa

Produktet e ngjashme