Afër
...
RK61832W Frigorifer i kombinuar i veçuar
397,99 €

RK61832W

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 342 L Lloji i pajisjes: E veçuar Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm
397,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

A+++

Efikasitetit i lartë i energjisë
Të gjithë frigoriferët Gorenje kanë shumë efektivitet në shfrytëzimin e energjisë. Izolimi i shkëlqyer termik dhe gominat e dyerve, kompresori inverter dhe kontrolli elektronik ose mekanik efikas, reduktojnë konsumin e energjisë. Frigoriferë me klasë A +++ të energjisë kanë një efikasitet në konsumin e energjisë, ato konsumojnë deri në 60% më pak se ata që janë të klasit A.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 342 / 322 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 230 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 92 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 21 h

Komandim mekanik

Led ndriçim

4 rafte xhami

Sirtar për perime: 2 sitar për perime

1 mbajtëse vezësh (8×)

Ndarja Cool'n'Fresh

1 enë në derën e ngrirësit

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,42 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 180 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 187 × 73 cm

Pesha neto: 69,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 72,4 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 445067

Kodi EAN: 3838942912054

Karkasa

Produktet e ngjashme