Afër
...

RK60359OCH

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Frigorifer i kombinuar i veçuar RK60359OCH
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
Gorenje Retro Collection Volumi neto l: 342 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A++ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm
760,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
Sistem ventilimi
Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.
Derë e thellë për shishe
Dera e frigoriferit ka mjaft vend për magazinimin e shisheve të mëdha të xhamit apo ato plastike. Një anë e veçantë mban sendet në vend pa lëvizur dhe pa u dëmtuar, ndërkohë që dera hapet e mbyllet.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Hapja e derës: E djathtë

Dera: Derë plastike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 342 / 321 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 231 / 229 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 111 / 92 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 21 h

Ftohje në frigorifer e ndihmuar me ventilator

Led ndriçim

4 rafte xhami

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

1 rafti për gjalpë dhe djathë

1 mbajtëse vezësh (12×)

Derë e trashë me rafte shishesh me dy të ndara

1 kosh i madh për perime

Sirtari i akullit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,63 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 188,7 × 64 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 194 × 72,5 cm

Pesha neto: 77 kg

Pesha bruto e pajisjes: 80 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 444690

Kodi EAN: 3838942899560

Karkasa