Afër
...
ORK192BL Frigorifer i kombinuar i veçuar
799,99 €

ORK192BL

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 326 L Lloji i pajisjes: E veçuar Niveli i energjisë: A++ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 194 × 66,9 cm
799,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
_shop/products/delivery
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

GJENERATA E JONIZIMIT

Gjenerata ION e frigoriferëve përfundimisht e vendos Gorenje-n në pozitat e markave më të mira në treg. Cilësia dhe vlera janë përsosur me anë të materialeve, linjave të projektuara në mënyrë diskrete, rafteve të cilësisë së lartë dhe përmirësimeve të tjera të shumta funksionale. Kur krijojmë gamën, ne jemi veçanërisht të përkushtuar në krijimin e klimës më të mirë të mundshme brenda pajisjes. Thelbi i të gjitha zgjidhjeve tona të avancuara është teknologjia IonAir, e cila imiton plotësisht proçesin natyror të jonizmit dhe freskon ajrin e frigoriferit. Në mënyrë që të sigurohet rrjedhja e përsosur e ajrit përmes gjithë pajisjes dhe të çohet oksigjeni në çdo pjesë, kemi përdorur sisteme të shkëlqyera ventilimi - MultiFloë 360˚ në modele të përparuara dhe DynamicCooling (Ftohje Dinamike) në modelet bazë të brezit të ri. Teknologjia që kemi përdorur është tërësisht inovative dhe unike në treg. Ky është një sistem shumë inteligjent sensori, i cili ruan gjurmët e zakonet e përdoruesve dhe mban temperaturën konstante dhe klimën ideale.
më shumë info
më pak info

Sirtar me kontroll lagështie

Të freskëta si direkt nga kopshti
CrispZone është një nga koshat nga më të mëdhenj në treg për fruta dhe perime. Temperaturat e ulëta dhe mundësia për të rregulluar lagështinë, zgjat freskinë e ushqimeve tuaja.

Sirtar me hapësirë XXL

Hapësirë e mjaftueshme për të ruajtur edhe gjel deti
Ky sirtar i madh në ndarjen e ngrirësit është më i madhi në pajisje dhe kjo është ideale për magazinimin e ushqimeve në copa të mëdha si gjel, disa pica apo edhe ëmbëlsira.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A++

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 194 × 66,9 cm

Hapja e derës: E djathtë

Dera: Derë plastike

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 326 / 322 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 229 / 227 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 97 / 95 L

Kapacititeti i ngrirjes: 4,5 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 30 h

Ekrani: Ekran LED

4 rafte xhami

_product/cooling/compartments/refrigerator/shelves/bottle_holder/feature

Ndarja Cool'n'Fresh

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,64 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 40 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 60 × 194 × 66,9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 64 × 200 × 77 cm

Pesha neto: 75,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 79,5 kg

Fuqia e instaluar: 120 w

Siguresë: 10 A

Kodi i artikullit: 517363

Kodi EAN: 3838942080173

Karkasa

Produktet e ngjashme