Afër
...
NRS9181CX Frigorifer i kombinuar i veçuar
1.299,99 €

NRS9181CX

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 608 L Lloji i pajisjes: E veçuar Total NoFrost Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90,6 × 177 × 75,9 cm
1.299,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Ndriçim LED

Rregulluar më së miri dhe efikas
Ndriçimi LED në frigoriferë siguron ndriçim të shkëlqyer dhe shumë efikas. Ka jetëgjatësi të lartë deri në tridhjetë herë më shumë se sa në ato konvencionale me llampa si dhe ai kursen deri në dhjetë herë energji.

Super e ftohtë

Ftohje e shpejtë pas pazareve të gjata.
Funksioni i ftohjes intensive ul temperaturën në frigorifer në 3 °C, e cila është më e ulët se zakonisht me gati gjysmën. Kombinuar me vëllimin e madh në ndarjen frigoriferike të frigoriferit, kjo temperaturë është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve, pas një udhëtimi (pazari) të gjatë. Pas gjashtë orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura aty kthehet në gjendjen fillestare.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90,6 × 177 × 75,9 cm

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 608 / 549 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 380 / 370 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 228 / 179 L

Kapacititeti i ngrirjes: 13 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 4 h

Ekrani: Ekran LED

Alarm akustik për derë të hapur

Depozitë uji

Total NoFrost

Çelsi për ftohje intensive

Led ndriçim

4 rafte xhami

Kosh për mish

1 mbajtëse vezësh

4 enë në derën e ftohësit

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,22 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 41 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 90,6 × 177 × 75,9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 97 × 184 × 75,9 cm

Pesha neto: 107 kg

Pesha bruto e pajisjes: 122 kg

Fuqia e instaluar: 280 w

Kodi i artikullit: 382181

Kodi EAN: 3838942798795

Karkasa

Produktet e ngjashme