Afër
...
NRS85728W Frigorifer i kombinuar i veçuar
750,99 €

NRS85728W

Frigorifer i kombinuar i veçuar
Volumi neto l: 563 L Lloji i pajisjes: E veçuar Total NoFrost Niveli i energjisë: A+ Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89 × 175,5 × 73,3 cm
1.150,99 €
750,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 dite
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

Ndriçim LED

Rregulluar më së miri dhe efikas
Ndriçimi LED në frigoriferë siguron ndriçim të shkëlqyer dhe shumë efikas. Ka jetëgjatësi të lartë deri në tridhjetë herë më shumë se sa në ato konvencionale me llampa si dhe ai kursen deri në dhjetë herë energji.

Detajet teknike

Niveli i energjisë: A+

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89 × 175,5 × 73,3 cm

Dera: Derë metalike

Ngjyra: E bardhë

1 kompresor

Volumi gjithsej bruto/neto: 563 / 537 l

Kapaxiteti i pjesës së freskisë: brutto/netto: 359 / 345 L

Kapaciteti i ngrirësit: brutto/netto: 204 / 192 L

Kapacititeti i ngrirjes: 10 kg/24h

Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik: 7 h

Alarm akustik për derë të hapur

Total NoFrost

Led ndriçim

4 rafte xhami

Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 1,17 kWh

Niveli i zhurmshmërisë: 47 dB

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 89 × 175,5 × 73,3 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 96,3 × 185,5 × 77,8 cm

Pesha neto: 106 kg

Pesha bruto e pajisjes: 116 kg

Fuqia e instaluar: 130 w

Kodi i artikullit: 357804

Kodi EAN: 3838942761546

Karkasa

Produktet e ngjashme